Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Sør-Trøndelag TRONDHEIM

Lou Stone (UK) + Kristian Grostad

  • Dronningens gate 12
  • +47 99256407
  • 20. mars 2020
  •  /  20:00
  •  /  Price 150,- / 190,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Lou Stone!

Lou Stone’s stemningsfulle musikk og sterke stemme har ikke gått ubemerket hen. Den unge låtskriveren og multi-instrumentalisten fra England har overbevist den internasjonale musikkpressen og er nå klar for å innta Norge. 20.mars er han i Trondheim og spiller på Lokal Scene!

Så lenge han kan huske, har Lou Stone sunget og skrevet musikk. Med bakgrunn i en musikalsk familie, omringet av farens Bowie-plater, ble han tidlig inspirert til å satse på musikkarrieren. Født i London, vokst opp i Australia, men nå flyttet tilbake til fødebyen hvor den unge artisten har jobbet seg opp gjennom de seneste årene.

The Independent, CLASH Magazine, The 405 og The Line of Best Fit har alle sagt sitt om Lou Stone etter at han slapp sin debut-EP tidligere i år. Hans beherskede og følsomme vokal har truffet en nerve hos musikkelskere verden over, men kanskje mest her hjemme i Norge - med radiospilling på Norsk radio og spillelisting hos Spotify Norge.

---

Sangeren og låtskriveren Kristian Grostad fra Steinkjer ble kalt både «en ny norsk popjuvel» og «et uoppdaget supertalent» av norsk musikkpresse etter debutsingelen Apple Trees and the Sound of Bees som ble sluppet sommeren 2015. 

Oppfølgeren Too Weak i 2016 fikk spilletid på radio, ble anbefalt av blant andre NRK Urørt, og høstet i tillegg internasjonal oppmerksomhet gjennom blant andre den anerkjente bloggen Indieshuffle. 

I løpet av 2017 jobbet han i studio hos musiker og produsent Even Ormestad (Jaga Jazzist, Daniel Kvammen, Thom Hell, m.m.) og spilte inn en 5-spors EP (mikset av Bjarne Stensli og mastret av George Tanderø). Inspirert av artister og band som Thomas Dybdahl, Death Cab for Cutie, The Shins og Wilco, kombinerer Kristian indiepop- og akustisk singer/songwriter-tradisjon på en uanfektet og naturlig måte. 

Siden debut-EPen «On The Run» ble sluppet, har den blitt omtalt som blant annet «glimrende gørrfin» av Ruben Gran på NRK P3, og plukket opp av Urørt-redaksjonen, samt Spotify både i Norge, Sverige, Danmark og Island. Like etter utgivelsen spilte Grostad på Trondheim Calling som en av juryens utvalgte og signerte avtaler med samarbeidspartnere for Norge og Skandinavia. Det er knyttet store forventninger til Kristian Grostad, når han i 2020 skal ut med sitt første album.

  • Last Updated: 21.02.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

fr. 20. mars 2020 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lou Stone (UK) + Kristian Grostad
Your Recently Viewed Pages