Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Louis Jacoby

Overview

Louis Jacoby er skjærgårdens dikter, men han dikter like mye om kjærligheten og om hverdagen som vi alle befinner oss i. Hans morsomme kåserier får publikum til å vri seg av latter. En unik blanding av viser, kåserier og humor gjør dette til en herlig konsertopplevelse!

Han er kjent for låter som Hverdag, Svaberg, En sommer er aldri over, Noen & ingen, Puslespill og Til dagslyset kommer. Han har fått Prøysenprisen og Herman Wildenveys poesipris og er kåret til Årets Ølhund.

Jacoby har mye nytt på programmet – både av skjemt og av alvor. Trubaduren synger seg inn under huden på sitt publikum, og folk ler seg vekk av kåseriene hans, og feller en liten tåre av de vemodsvakre visene. Programmet han er en berg- og dalbane av emosjoner.

I et av sommerens presseklipp heter det: «Jeg er ikke sikker på om det er noen i hele sommer-Vestfold som klarer å fange sitt publikum så inderlig godt som Jacoby – for her brukes ikke dumme satiriske billige poeng eller klisjeer – her serveres kort og godt humor av ypperste merke – av den typen som vi alle kjenner oss godt igjen i. Kan det egentlig bli mer stemningsfullt?». 

  • Last Updated: 17.07.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 30. november 2018 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Louis Jacoby
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad