Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Love Actually™ live in concert

Mer info

Gjør deg klar til et gjensyn med den mest livsglade juleklassikeren av dem alle. Grieghallen sikrer julestemningen når vi forvandler Griegsalen til "filmsal" og viser Love Actually med Stockholm Concert Orchestra.

Love Actually er en stjernespekket film fra 2003 som foregår i London i førjulstiden. Filmen vever sammen en rekke ulike skjebner og kjærlighetshistorier. Her møter du alt fra den nye statsministeren som forelsker seg tretti sekunder etter å ha kommet inn i Downing Street til en forvirret forfatter som rømmer til Sør-Frankrike for å pleie sitt knuste hjerte. Du rødmer til den aldrende rockestjernen som prøver å gjøre comeback for enhver pris, føler med den gifte kvinnen som sørgmodig setter på Joni Mitchell og sjarmeres av skolegutten som er forelsket i den peneste jenta på skolen og vil gjøre alt for å vinne hennes hjerte.

Gled deg til at oppleve Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant og mange fler når Grieghallen skrur på julestemningen for fullt og viser Love Actually med live symfoniorkester.
Det er Stockholm Concert Orchestra som spiller musikken til filmen!

Filmen blir vist i originalversjon med norsk tekst.
 

Sist oppdatert: 04/22/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt