VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Luke Elliot på Rockers

Overview

Luke Elliot leverer fantastiske låter som perler på en snor på sitt seneste album «The Big Wind», og har siden debutalbumet fengslet publikum med sine vakre opptredener med et ekstremt nærvær. Den melankolske amerikaneren blir ofte sammenlignet med store navn som Jerry Lee Lewis, Tom Waits og Bob Dylan – og det med rette. Debutalbumet «Dressed for the Occasion» tok oss med storm, og den 8.mai kom endelig det etterlengtede andrealbumet «The Big Wind».

Dette andrealbumet har mye å leve opp til. Første plate «Dressed for the Occasion» gjorde stor suksess, spesielt her i Norge, og mye har skjedd siden da; Luke Elliot har turnert kontinuerlig over hele verden med utsolgte konserter i land som Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland og Australia. En samlet norsk presse hyllet artisten med anmeldelser som «En umiddelbar klassiker» (6/6 i Dagbladet) og «Dette er et album man bør lytte på igjen og igjen» (10/10 i Musikknyheter). Han har gjestet Lindmo, vært listet på radio med flere singler, samarbeidet med det svenske klesmerke Oscar Jacobson, turnert med Madrugada i Europa og varmet opp for Bjørns Eidsvåg i Oslo Spektrum. Låten «Somebody's Man», en duett med Sivert Høyem, var første singel ut fra det kommende albumet og lå 17 uker på NRK P1.

Låta «All On Board» ble spilt inn på nytt i anledning sesong 2 av NRK suksessen EXIT hvor artisten fra New Jersey også opptrer i en av scenene.

På Rockers kan du oppleve denne hyllede artisten i intime omgivelser hvor han trives og passer aller best.

  • Last Updated: 06.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 16. oktober 2021 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Luke Elliot på Rockers
Your Recently Viewed Pages