VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Luke Elliot - The Big Wind

  • Ælvespeilet, Elvespeilet, Storgt. 164, Porsgrunn
  • 17. oktober 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Singer-songwriter Luke Elliot leverer knallsterke låter som perler på en snor, og har siden debutalbumet gjort seg kjent som en fengslende live artist med jordnær og stilfull musikk. Den melankolske piano-rockeren blir ofte sammenlignet med store navn som Jerry Lee Lewis, Tom Waits og Bob Dylan - og det med rette.

Artisten med opprinnelse i New Jersey leverer i sin siste utgivelse et modig og umiddelbart album med et hint av Tom Waits og Nick Cave, og låter som kunne satt den perfekte stemningen til en noir film. Produksjonen er filmatisk, moderne og elegant, men samtidig leken. De ti sporene på albumet skiller seg fra forgjengeren og viser oss en artist med dypere tekster som har blitt mer voksen siden sist.
Debutalbumet «Dressed for the Occasion» tok oss med storm. På sitt nye album «The Big Wind» har Luke Elliot latt seg inspirere av store, katastrofale stormer. Han har spesielt latt seg fascinere av Irlands beryktede og katastrofale vind-storm i 1839, som er blitt foreviget i poesi og prosa under tittelen "The Night Of The Big Wind".

Listen over ikoner Luke Elliot har blitt sammenlignet med innen roots, folk og rock er lang, og rommer storheter som Hank Williams, Big Joe Turner, Bob Dylan, Tom Waits, Jerry Lee Lewis, Elvis Costello, Elmore James, PJ Harvey og Nick Cave. Hans filmatiske musikalitet er elegant og jordnær, og byr på dype tanker og følelser igjennom poetiske tekster med gode historier, fremført av en sår og nær vokal.

Aldersgrense 18 år / Kafeoppsett

  • Last Updated: 03.06.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 17. oktober 2020 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Luke Elliot - The Big Wind
Your Recently Viewed Pages