Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Lundetangens sommerfest: Festivalpass (fredag og lørdag)

  • Parken foran Ibsenhuset , Lundegt. 6, Skien
  • 12. august 2022
  •  /  17:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lundetangen pub inviterer til sommerfest. En ny to-dagers festival har oppstått i parken foran Ibsenhuset. Du kan kjøpe billett til fredagen, lørdagen eller et festivalpass som gjelder begge dager!

Er du klar for trøkk, fart og moro? Da blir fredagen noe for deg. Denne dagen er satt av til noe av det ypperste Norge har å by på. Med alt fra lokale El Kayenne til Backstreet Girls, Oslo Ess og Motorpsycho.
Lørdagen får en noe rolig chill start, så blir det mer poppa, feelgood og til slutt litt mer trøkk. Artistene spenner fra Rebecca Storhaug (The Voice), Paal Flaata band med stort kor, Morten Abel,Kamelen, Reeperbahn Cowboys til Vinni.

Er du klar for hele den gode sommerfesten? Da er festivalpasset noe for deg. Du kjøper et pass og du er her så mye du ønsker både fredag og lørdag.

Den store parken på utsiden av Ibsenhuset utstyres med to scener – en stor scene og en mindre klubb-scene. Her blir det flere telt og sitte-muligheter (væruavhengig).
Mat er viktig og med på laget er: Henrik og Kompani, Jacob & Gabriel, Spiller ingen kasserolle (foodtruck), Tomis (pølser) og Candis med is og dounuts.

På den leskende delen av sortimentet kan vi ikke reklamere stort annet en å si det blir mye forskjellig – både innen nasjonalitet, leverandører og typ drikke. Stasjoner vil bli fordelt rundt om i parken.

Lundetangen pub lover å lage en god opplevelse – en skikkelig sommerfest!

Du tar med kjæresten, naboen, firmaet, kompis eller vennegjengen – arrangøren sørge for å lage en hei dundrende sommerfest for dere og byen.
Billettpriser:

Festivalpass (fredag og lørdag) Earlybird: 855 (prisen gjelder fram til og med 31. mai)
Festivalpass (fredag og lørdag), ordinær: 1010 (prisen gjelder fra 1. juni)  

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 12. august 2022 17:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lundetangens sommerfest: Festivalpass (fredag og lørdag)
Your Recently Viewed Pages