Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

LYDO 2020

Overview

Et godt lydspor kan være avgjørende for stemningen i et dataspill. Når man gamer, lytter man seg fort igjennom timevis av musikk – uten at en kanskje er klar over det selv! Nettopp dette skal LYDO handle om i år.

Et godt lydspor kan være avgjørende for stemningen i et dataspill. Når man gamer, lytter man seg fort igjennom timevis av musikk – uten at en kanskje er klar over det selv! Nettopp dette skal LYDO handle om i år.

Når man starter et nytt spill er det mange inntrykk å ta inn over seg, plott, grafikk, og spillmekanikkene. Derimot er musikken noe man gjerne ikke reflekterer så mye over med det første. Likevel er det liten tvil om at helhetsinntrykket kan bli drastisk endret av musikken. Tenk på hvordan spillet ville vært uten musikk – blir det like spennende da?

I år er vi så heldige å ha Stian Sandø som konferansier. Sandø er Newton-programleder, kjent fra NRK, p3, programleder på Gullsnutten 2019. I tillegg er han teknogründer og masterstudent på NTNU. Stian er den første Newton-programlederen som fortsetter over to år. Det er fordi han har sørget for Netwon 2.0, YouTube-satsningen av programmet. En av de viktigste grunnene til at han elsker Newton, er fordi han har muligheten til å være et positivt forbilde for innvandrerbarn og bygge en kunnskapsbro mellom mennesker.

I forkant av konserten jobber skoleklasser på 5.-10. trinn i Stavanger med en elevoppgave knyttet til dette teamet, der de skal lage sin egen musikk til et utdrag fra et dataspill. Vinnerkomposisjonen fremføres av Stavanger Symfoniorkester på konserten.

Varighet: Ca. 50 minutter, uten pause.
Arrangør: Stavanger Symfoniorkester, i samarbeid med Equinor talentutviklingsprogram, Morgendagens Helter

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 26. mars 2020 18:00 18:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LYDO 2020
Your Recently Viewed Pages