Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar Stange

LYKKE - konsertforestilling i billedhugger Knut Wolds utstillingslåve

Overview

Konsertserie i billedhugger Knut Wolds utstillingslåve.
Lykke er en konsertforestilling som belyser begrepet "lykke" gjennom musikk og dikt. Mari Maurstad framfører forestillingen som er basert på de beste norske poetene, blant andre Halldis Moren Vesaas, Inger Hagerup , Kolbein Falkeid, Arne Garborg, Andre Bjerke, fremført av Mari Maurstad. Hennes mann, cellisten Aage Kvalbein, spiller tilsvarende perler fra musikkens verden sammen med pianist Gunnar Flagstad. Det blir en munter og vakker stund.

Salg av forfriskninger.
Utstillingene og bygningene på tomta kan utforskes før og etter konserten og i pausa. Dørene åpner én time før.

NB: begrenset med plasser, forhåndskjøp anbefales.


OM KONSERTSERIEN:
Billedhugger Knut Wold har skapt et unikt konsertlokale i sin utstillingslåve på Sørum gård i Stange. Hans verk stilles ut over hele verden, fra New York og Odessa til Sognefjellet. Siden 1981 har han hatt atelier på Sørum gård i Stange, og satt sitt preg på nærområdet. Denne høsten har Kunstbanken på Hamar seperatutstilling med hans verker.

Sopran Maren Myrvold er produsent og initiativtaker til konsertserien. Hun er utdannet innen klassisk sang og opera, kommer fra Hamar og jobber som frilanser med base i Oslo. Hun inviterer med seg dyktige utøvere, både med lokal forankring og av internasjonalt kaliber inn i den unike låven og utstillingene til Knut. Publikum ønskes velkommen til en tverrkunstlig opplevelse i møtet mellom musikk, arkitektur og kunst i den gamle høylåven.

Konsertserien er støttet av Norsk kulturfond.

  • Last Updated: 05.09.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

sø. 22. september 2019 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LYKKE - konsertforestilling i billedhugger Knut Wolds utstillingslåve
Your Recently Viewed Pages