Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Vestre Toten

Lykkebobler

  • Fyrverkeriet kulturhus, Kirkevegen 8, Raufoss
  • 611 53 405
  • 13. februar 2018
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lykkebobler er et humoristisk og inspirerende underholdningsforedrag om å våge å ta hele deg i bruk. Slutte å be om unnskyldning for at du er deg. Lev DITT liv. Dette er to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig og her er det både tips og inspirasjon å få - og garantert mye latter.

Unn deg en lykkekveld, et slags foredrags-show, med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Her deler de ettertraktede søstrene raust alle verktøyene de har tilegnet seg for å kjenne på glede i sorg, og for å se hvor fantastisk mye det er å lære når vi mislykkes. Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer.

Relasjonsterapeuten og standup komikeren Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på seg selv, og gjør det med mye humor. Kunstneren Björg pøser på med fantastiske bilder og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine. Hele spekteret. Du er fantastisk! Jaggu på tide å tro på det.

Dora Thorhallsdottir (44) Gründer og daglig leder på EQ Institute. I tillegg til å være standupkomiker. Hun har hatt publikumssuksessen "Familiegreier" på Latter siden januar, og er i disse dager på turné med showet (det gjør jeg faktisk frem til mars 2018!)

Björg Thorhallsdottir (43) Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang.

Varighet 18.00-21.00 inkl. en liten pause med salg av forfriskninger i baren og salg av bøker til redusert pris.

Aldersgrense: 18 år

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

tirs 13. februar 2018 18:00

See All
Lykkebobler
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad