Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Geirangerfjorden Stranda

Lys i Mørkja - Kor Løye m/ orkester

Overview

Eit drama i to akter av dobbelLSD

Kor Løye er tradisjon tru klar med ny påskekabaret i palmehelga. Her er det berre å løsne på beltespenna og sleppe lattermusklane fri.

Sjefen for Orkla Foods Norway AS avdeling Stranda har kalla inn til krisestyremøte!
Kvitsnippane i Oslo har fått gjennomslag for ei ny lov, «Fastfoodlova», som klassifiserer all såkalla fastfood som ulovleg. Dermed blir alle produkta i sortimentet deira ulovleg frå 1.juni, og det blir kroken på døra for heile sjappa.

Her må det handling til! Kva gjer dei for å bevise at Grandiosa er sunt, og at du får i deg all næring du treng ved å ha eit kosthald kun beståande av Grandiosa? Dei legg ein slagplan, leiger inn ein ekstern «konsulent» som skal hjelpe til med motivasjonen, og sett i gang fleire store tiltak for å få ned vekta på alle ansatte ved å kun leve på Grandis i 30 dagar.

Når dei 30 dagane har gått, møtast alle ansatte på Stranda Legekontor for veging, måling og prøvetaking. Dette er den STORE deadlinedagen, og alt bør vere på stell for å redde denne hjørnesteinsbedrifta på Stranda. Dette er dramatisk! Får dei nokon gong sjå lyset i Mørkja igjen?

  • Last Updated: 31.01.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 12. april 2019 19:30 21:30

lø. 13. april 2019 19:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lys i Mørkja - Kor Løye m/ orkester
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad