Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Lyst på en latter (og kanskje en tåre)

  • Storgt. 164, Porsgrunn
  • +47 35547005
  • 5. februar 2017 - 5. februar 2017
  •  /  16:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Elin (Prøysen) og Egil (Johansson) har tatt med seg de beste visene fra Jakob Sande, Vilhelm Krag, Vidar Sandbeck og skillingsviser, revyviser og Egils egne viser. Og selvsagt er det Prøysen-viser som dominerer i dette programmet.

De har reist land og strand rundt med sine humørfyllte forestillinger gjennom 40 år. Siden de begynte som duo i 1976 har de turnert over hele landet for Rikskonsertene, Folkeakademiene, Forsvarets Turnekontor, Den kulturelle skolesekken, Den kulturelle spaserstokken og andre. Hele tiden med hovedvekt på humørfyllte viser og muntre fortellinger og replikker. Gjennom årene har de presentert mange ulike, humørfyllte programmer – og litt til ettertanke og refleksjon.


Nå har de laget en forestilling de kaller «Lyst på en latter (- og kanskje ei tåre)?» Her har de tatt med seg de beste visene fra alle de ulike forestillingene gjennom førti år. Her er viser av Jakob Sande, Vilhelm Krag, Vidar Sandbeck – i tillegg til skillingsviser, revyviser og Egils egne viser. Og selvsagt er det Prøysen-viser som dominerer i dette programmet.


Elin og Egil har en uhøytidelig form, og trivs både i store og små sammenhenger. God kontakt med publikum, og gjerne invitasjon til allsang, sammen med muntre små stikk som binder programmet sammen. Enten de opptrer i en stor konsertsal, på en skole eller en institusjon – eller i en mindre forsamling.


Elin og Egil akkompagnerer seg sjøl på gitar, kontrabass, torader, mandolin og munnspill, men på denne forestillingen har de også med seg Kjetil Skaslien på trekkspill.


Kjøp billett

  • Last Updated: 05.01.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
søndag 5. februar 2017

See All
Click to activate
Porsgrunn, Norway
The latitude and longitude
59° 8' 30" N / 9° 39' 19" E
Lyst på en latter (og kanskje en tåre)
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad