VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TIME

Mødre

  • Arne Garborgsvei 26, Bryne
  • +47 51481410
  • 18. september 2021 - 7. oktober 2021
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Filmens narrativ er konstruert rundt lange flashbacks og nostalgiske bilder av blomstrende natur, i en to-delt struktur der én del fokuserer på Kiyokazus vanskeligheter med å bli gravid, og én på Hikaris forandring fra uskyldig barn til herdet ung kvinne.

Kiyokazu og Satoko er et velstående par som ikke har klart å få barn sammen. Etter en mislykket aspermiabehandling settes de i kontakt med Hikari, en 14 år gammel jente hvis graviditet er resultat av ungdommelig forelskelse. Den trangsynte familien hennes tvinger henne til å gi fra seg barnet. Seks år senere kontakter hun Kiyokazu og Satako med et krav.
Filmens narrativ er konstruert rundt lange flashbacks og nostalgiske bilder av blomstrende natur, i en to-delt struktur der én del fokuserer på Kiyokazus vanskeligheter med å bli gravid, og én på Hikaris forandring fra uskyldig barn til herdet ung kvinne. Mødre er basert på Mizuki Tsujimaras roman, og viser ulike sider av adopsjonsproblematikk i et varmt og følsomt familiedrama. Naomi Kawakase har utviklet en egen lett, feminin og visuell stil som samtidig utforsker hva det egentlig vil si å være en «ekte» mor på en grundig og alvorlig måte.
Trailer: https://mfp.dx.no/85515.mp4 https://www.youtube.com/watch?v=BnrlhZnNxhc&rel=0

  • Last Updated: 17.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 18. september 2021 15:30 17:57

to. 30. september 2021 11:00 13:28

to. 7. oktober 2021 11:30 13:57

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Mødre
Your Recently Viewed Pages