Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Lindesnes & Mandal Lindesnes

Møt forfatter Benedicte Meyer Kroneberg på Kulturtorvet i Lindesnes

Overview

Benedicte Meyer Kroneberg har gjennom sine bøker vist seg som en sterk og viktig stemme i norsk litteratur. Nå er hun aktuell med romanen "Der det brenner", en roman om moderne slaveri og personlig ansvar. Torsdag 29. februar besøker hun Kulturtorvet på Vigeland og snakker om sin nyeste bok.

Om "Der det brenner":
Høsten 2015 lammer røyken fra skogbranner i Indonesia flytrafikken i Malaysia og Singapore. Skoler må holde stengt og folk advares mot å ferdes ute.

B. bor i Singapore og jobber på et krisesenter for kvinner som har rømt fra arbeidsgiveren. De har kommet til landet på jakt etter et bedre liv, men for mange blir tilværelsen et mareritt. En telefon fra Norge om at eksen Rikard har hatt hjerteinfarkt utløser voldsomme minner, både om hans rusmisbruk og ansvarsløshet, og en skremmende hendelse på B.s tidligere arbeidsplass. Vi følger B. gjennom en dramatisk dag, for kvinnene og henne selv, der den skjøre balansen mellom trygghet og fare, lykke og ulykke skildres på intenst vis.

  • Last Updated: 06.02.2019
  • Source: Visit Lindesnes
Dates

to. 28. februar 2019 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Møt forfatter Benedicte Meyer Kroneberg på Kulturtorvet i Lindesnes
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad