Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Madlaveien // Ogna Scene

  • Nordsjøveien 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 27. desember 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bandet startet i 1979 ,og hadde særlig høy aktivitet i 1982 til 1984 da gruppen gjestet de fleste konsert- og studentlokaler i Sør-Norge . Etter noen års pause fant Madlaveien sammen igjen i 2003 og låter i dag bedre enn noen gang.

Bandet startet i 1979, og hadde særlig høy aktivitet i 1982 til 1984 da gruppen gjestet de fleste konsert- og studentlokaler i Sør-Norge. Etter noen års pause fant Madlaveien sammen igjen i 2003 og låter i dag bedre enn noen gang.
Det var i Madlaveien Sigvart Dagsland startet sin karriere. Da vikarierte Sigvart for broren Jon, som er både opprinnelig og nåværende vokalist. Noen sier at Jon er vel så god, og mye mer rocka! Senere har det utviklet seg til et drivende rockeband med full blås.
Disse veteranene byr på drivende musikk av ypperste klasse. Påvirkningen fra band som Chicago og Blood, Sweat & Tears og andre artister i grenselandet mellom rockn roll, soul, rythmn blues og jazz er tydelig, og Madlaveien har evnet å ta opp i seg denne påvirkningen og samtidig gi musikken et personlig uttrykk. Gode vokalprestasjoner, fire groovy messingblåsere og den umisskjennelige gurglende lyden av Hammond B3-orgel har blitt Madlaveiens klareste karakteristika.

Madlaveien består av:
Jon Dagsland (vokal)
Gunnar Tønnessen (gitar)
Erik Pedersen (piano/orgel)
Tor Inge Øgreid (bass)
Arild Netteland (trommer)
Inge Kyllingstad (perkusjon)
Torstein Plener (trompet)
Stein Morten Bjelland (trompet)
Terje Knutsen (trombone)
Steinar Knutsen (trombone)

  • Last Updated: 16.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 27. desember 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Madlaveien // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages