Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Ryfylke Suldal

Magiens verden - Daniel Larsen trylleshow

Overview

Magiens verden - Daniel Larsen trylleshow

Gjensyn med magikaren Daniel Larsen. Sist han var i Suldal fekk han ei jente til å sveva på scena! Bli med inn i magiens verd i dette spektakulære familieshowet.

Magiens Verden er eit show fullt av magi, humor og overraskelsar for heile familien, eit show med høg kvalitet og eit enormt engasjement frå publikum. Eit show som får barna til å hyle, skrike og le før dei blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Eit show der små og store blir med på scenea og delaktig i det magiske som skjer.

Daniel Larsen er ein av Norges aller fremste magikarar og illusjonistar.

Han har jobba som profesjonell artist i over tjue år – og med over 1000 framsyningar dei siste fem åra er han den mest produktive magikaren i landet.

Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum. Showa hans kjenneteiknast av humor, spenning og magi som fjetrar publikum. Daniel har gjort fleire TV-opptredenar og har stått på fleire av dei største scenene i både inn- og utland, i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan og USA.

  • Last Updated: 23.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 9. november 2019 13:00 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Magiens verden - Daniel Larsen trylleshow
Your Recently Viewed Pages