Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Sørum

Magnolia Jazzband til SørumFestivalen

  • Vendom, Sørumsand, Sørum, Norge, Sørumsand
  • 3. februar 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Søndag 3. februar får Sørum Jazzklubb besøk av selveste Magnolia Jazzband. Det er på tide med et gjenhør med dette populære jazzbandet som tidligere har gjestet klubben tre ganger, da i Blaker kirke. Nå kommer de til SørumFestivalen og Festiviteten, Sørumsand.
Magnolia Jazzband ble stiftet i 1972 av trombonist Gunnar Gotaas og er i dag et av Norges eldste band i kontinuerlig drift. Evne til fornyelser er høy – det storslagne jazzorkesteret leverer alltid friske konserter med interessant musikk. Inspirasjon ble også hentet fra Duke Ellington til å blåse nytt liv i norsk folkemusikk og gjøre den swingende.
De er et av få band i Europa som spiller rotekte New Orleans Revival Jazz, en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues. Enten det er på konsert, til fest eller i kirken, så har Magnolia alltid med seg sitt helt spesielle  "beat" og sin varme "sound".
Magnolia Jazzband har turnert bl.a. i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Frankrike, England, Spania, Italia, Russland, Singapore, Dubai og Colombia. I 2012 ble bandet invitert til å spille på USAs største jazzfestival - New Orleans Jazz & Heritage Festival. Musikerne i Magnolia Jazzband har gjort flere pilgrimsferder til New Orleans, jazzens fødeby, og noen av de til sammen 14 platene bandet har utgitt er spilt inn nettopp der.
Anders Bjørnstad - trompet
Georg Reiss - klarinett, altsax
Gunnar Gotaas - trombone
Håkon Gjesvik - piano
Børre Frydenlund - banjo, gitar, vokal
Sebastian Haugen - kontrabass
Bjørn Olufsen – trommer
Det er en glede å få ønske Magnolia Jazzband tilbake til Sørum Jazzklubb.

  • Last Updated: 09.01.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

sø. 3. februar 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Magnolia Jazzband til SørumFestivalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad