VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Magnolia Red

Overview

Magnolia Reds dynamiske og varierte musikalske univers blir beskrevet som både gjenkjennbart og annerledes på samme tid, rotfestet i den elektriske enden av det etterhvert så vidstrakte 'Americana'-landskapet... De fire (nå fem) medlemmene fra Sunnmøre har siden starten i januar 2017 målrettet bygget opp bandet steg for steg, og 2020 markerer en milepæl i Magnolia Reds historie med utgivelsen av debutalbumet Ancient River, en samling av ti originale låter som i likhet med tidligere utgivelser er innspilt ved Ocean SoundRecordings på Giske.

"Med sin sterkt gitarbaserte musikk har Magnolia Red faktisk funnet sin egen nisje i det norske americanalandskapet."

"A band that grew into their shoes really fast! Norway's Magnolia Red have released a real treasure. Americana, alt-country/rock done so well, it sounds like it ain't their first rodeo."


"Plutselig! Når det går an å si at vi har plass til et nytt Midnight Choir, dukker Magnolia Red fra Ålesund opp med albumet Ancient River."

"...And they’re from Norway. Anything tagged as Americana and based in Norway is a winner. This is no exception. Something special right here."

Her snakker vi om en kvartett fra Vestlandet som spiller musikk som om de var fra Vestkysten. Og, det er de jo forsåvidt, bare fra et annet kontinent. Debutalbumet ble spilt inn i Ocean Sound Recordings, og den låter rett og slett fabelaktig frisk og sprek. Karene spiller som gamle proffer, de låter som Dire Straits det ene øyeblikket, for så å høres ut som Tom Petty, og låten etter minner de meg om Springsteen. Og når jeg i tillegg får følelsen av at The Band er et band (!) de har hørt mye på, så skjønner de fleste at dette er veldig fine saker. Skal du bare sjekke ut et par låter før du kjøper skiva så kan rocka «Signs That Passed», vakre «Mountains of the North» og tittelsporet gi deg en grei pekepinne på hva du har i vente.

  • Last Updated: 27.04.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 29. mai 2021 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Magnolia Red
Your Recently Viewed Pages