Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

MAIHAUGEN // Kurs // Minnesamling med bruk av video i Oppland

  • Maihaugvegen 1, 2609 Lillehammer, Noreg, Lillehammer
  • 8. oktober 2018 - 9. oktober 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

8. og 9. oktober: Kurs om munnleg historie (oralhistorie) i Oppland: Maihaugen skal vera vertskap for kurset "Minnesamling med video" mandag 9. september. Hovedmålgrupper for kurset er museumstilsette og historielagsmedlemmer, men andre profesjonelle eller frivillige som arbeider med lokal-, kultur- eller allmenn historie er også velkomne. Sjølve kurset går frå kl 09-16. Seinare om kvelden 8/10 og heile tirsdag 9/10 skal me arbeida praktisk med intervjuopptak, og kursdeltakarane er velkomne til å vera med på det også. 

Kurset er ein del av prosjektet "Krafttak for munnleg historie" (http://krafttak.memoar.no)  Bakgrunnen er den sterkt aukande interessa for å samla inn, dokumentera, arkivera og ikkje minst bruka munnlege kjelder både i musé og i det frivillige historiearbeidet. 

Hovudansvarleg er Memoar - norsk organisasjon for munnleg historie. Medarrangørar er - utanom Maihaugen - Norsk etnologisk gransking, Landslaget for lokalhistorie og Folkeminnesamlinga. Forelesarane på kurset blir Bjørn Enes frå Memoar og  Audun Kjus frå NEG 
Sjå detaljar her: Krafttak.Memoar.no/Oppland

Intervjuopptaka mandag kveld må foregå på Lillehammer. Det beste er om dei som skal intervjuast også kan kom til Maihaugen på tirsdag 9/10, men om naudsynt kan opptaksutstyret flyttast til andre stader i Oppland.

Kursavgifta på 300 kr.  inkluderer lunsj. Deltakarar som melder seg inn i Memoar, norsk organisasjon for munnleg historie, får kurset gratis. 

Les mer her.

  • Last Updated: 03.08.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

man 8. oktober 2018 9:00 16:00

tirs 9. oktober 2018 9:00 17:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MAIHAUGEN // Kurs // Minnesamling med bruk av video i Oppland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad