Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Maijazz: Pixel

Overview

Pixel omtales som ett trendsettende indie-jazzband som det siste årene har turnert Europe land og strand . De har spilt på North Sea Jazz Festival og Ronnie Scott's for å nevne noen .

Medlemmene er allestedsnærværende i norsk jazz om dagen, og Pixel fyller spillesteder langt utenfor landegrensene. Bandet fikk blant annet ett stort oppslag i amerikanske Down Beat. Etterhvert har de blitt et tett sammensveiset band, hvor alle skriver låter og kollektivt spiller seg fram til resultatet. Pixel spiller musikk som er vanskelig å beskrive, men lett å like.

"Golden Years" er Pixel sitt tredje album hvor de dyrket band-enheten i enda større grad enn tidligere. Alle har skrevet låter og de har kollektivt spilt seg frem til resultatet. Summen av fire musikalske hoder har skapt et deilig variert album som favner alt de liker i musikk.

Pixel har gjort ett skifte i band medlemmer. Saksofonist Harald Lassen har valgt å jobbe med sine egne prosjekter men har blitt erstattet av ingen ringere en Hanna Paulsberg. Det blir spennende å høre "nye" Pixel med Hanna på saksofon.


Ellen Andrea Wang – vokal, bass, Hanna Paulsberg – saksofon, Jonas Kilmork Vemøy – trompet, Jon Audun Baar – trommer

  • Last Updated: 07.03.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 5. mai 2018 18:00 20:00

See All
Maijazz: Pixel
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad