VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Maijazz 2020: Bridges med Seamus Blake

Overview

Bridges med Seamus Blake. Musikk er kommunikasjon. Musikk er et felleskap. Og nettopp det har Anders Thorén tatt konsekvensen av.

Bridges med Seamus Blake. Musikk er kommunikasjon. Musikk er et felleskap. Og nettopp det har Anders Thorén tatt konsekvensen av. Bridges er et prosjekt som har til mål å invitere utenlandske stjernemusikere til Norge for bokstavelig talt å se om man kan finne tonen.

Til Maijazz kommer kanadiske Seamus Blake, og det er virkelig ingen overdrivelse å si at tonen har blitt god! Seamus Blake vant den prestisjetunge Thelonius Monk-konkurransen allerede i 2002. Senere har han delt scene og studio med både John Scofield og Antonio Sanchez, og for ikke å snakke om nordmennene Lage Lund og Bjørn Vidar Solli. Samarbeidet med de skandinaviske brobyggerne i Bridges resulterte i 2019 utgivelse Continuum. Alt ligger med andre ord til rette for nok en minneverdig kveld med transatlantisk brobygging!
Seamus Blake – saksofon, Hayden Powell – trompet, Espen Berg – piano, Jesper Bodilsen – bass, Anders Thorén – trommer

CASH FREE. MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.

  • Last Updated: 03.05.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 8. mai 2021 20:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz 2020: Bridges med Seamus Blake
Your Recently Viewed Pages