VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Maijazz 2020: Fergus McCreadie Trio

Overview

Fergus McCreadie Trio. Fergus McCreadie Trio er et av Skottlands mest spennende band. Bandet har opptrådt på jazzfestivaler som Edinburgh, Glasgow, Fife, Aberdeen og Isle of Islay flere ganger til strålende mottakelse.

Fergus McCreadie Trio. Fergus McCreadie Trio er et av Skottlands mest spennende band. Bandet har opptrådt på jazzfestivaler som Edinburgh, Glasgow, Fife, Aberdeen og Isle of Islay flere ganger til strålende mottakelse. Trioens musikk er dypt inspirert av både jazz og skotsk folkemusikk. De tar improvisasjonen og harmonikken fra jazz, men med innslag av folkemelodier og rytmikk. Bandet er inspirert av artister som Keith Jarrett, Pat Metheny og Jan Garbarek, i tillegg til folkemusikere som the Gloaming og Lau.

Tor Hammerø om Fergus McCreadie trio:
McCreadie er en viril og teknisk langt framskreden pianist som ved hjelp av et stort dynamisk arsenal viser fram et stor spenn i uttrykket sitt. Når han så får usedvanlig empatisk assistanse fra bassisten David Bowden og trommeslageren Stephen Henderson, ingen av de har heller rukket å bli 30 ennå, så har han makta å skape et ganske så unikt og tildels heftig triouttrykk.

CASH FREE. MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.

  • Last Updated: 03.05.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 8. mai 2021 16:00 17:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz 2020: Fergus McCreadie Trio
Your Recently Viewed Pages