Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Maijazz 2020: Håkon Kornstad og Stavanger Symfoniorkester

Overview

Maijazz inviterer til konsert med det beste fra to verdener når Stavanger Symfoniorkester og Håkon Kornstad forener klassisk og jazz i Fartein Valen.

Maijazz inviterer til konsert med det beste fra to verdener når Stavanger Symfoniorkester og Håkon Kornstad forener klassisk og jazz i Fartein Valen.

Håkon Kornstad, jazzsaksofonisten med verdenskarriere som ble opera-tenor. Allerede på slutten av 90-tallet og starten på 2000-tallet gjorde han seg bemerket som en del av den daværende nye generasjonen jazzmusikere. Kornstad har fått stjerneanmeldelser i New York Times og bred dekning i anerkjente musikkmagasiner verden over. Han har flere enn 20 utgivelser bak seg, noen av dem er Spellemannsnominert. I 2015 ble Kornstad hedret med «Buddy-prisen» – norsk jazz' høyeste utmerkelse.

Parallelt med hans egne sagnomsuste kombinasjoner av jazz og opera i inn og utland, fortsetter han arbeidet med å utvikle seg som klassisk sanger. Prosjektet som nå kommer til Stavanger, ble oppført på Oslo Jazzfestival (med Det Norske Kammerorkester) med to utsolgte konserter. På vår festival blir prosjektet gjort med fullt symfoniorkester. På Maijazz 2019 viste SSO til fulle at de behersker crossover prosjekter – konserten med SSO og Marius Neset ble en av de absolutte høydepunkt dette året.

Medvirkende:
Håkon Kornstad – vokal og saksofon
Stavanger Symfoniorkester

Aftenposten om Håkon Kornstad og samme prosjekt sammen med Det Norske Kammerorkester:

«Banebrytende skjønnhet. En gyllen anledning for nysgjerrige lyttere til å utfordre egne forestillinger om hva jazz og klassisk sang egentlig er.»

Arrangør: Maijazz

  • Last Updated: 22.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 6. mai 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz 2020: Håkon Kornstad og Stavanger Symfoniorkester
Your Recently Viewed Pages