Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Sandnes

Maijazz 2020

  • Stavanger sentrum, Several venues/flere konsertarenaer, Stavanger
  • +47 51846668
  • 4. mai 2020 - 10. mai 2020
  • (7 Upcoming Dates)
Overview

Maijazz vender tilbake med solide artister.

Fra den spede begynnelse og fram til i dag har festivalen vokst seg solid, sterk og stor. Maijazz er blitt en av de fremste tilbakevendende kulturbegivenheter i Stavangerregionen. Som de fleste kulturprosjekt hadde Maijazz også en utfordrende oppstart og det var ikke gitt vi skulle lykkes. Vi kan trygt si at festivalen er et resultat av et sterkt samspill mellom dyktige kunstnere, frivillige ildsjeler, støttende politikere, lojale sponsorer og ikke minst et stadig voksende og kompetent publikum. Alle har på hver sin måte spilt en avgjørende rolle for å utvikle festivalen til en av landets ledende i sin kategori. Maijazz er opptatt av å spille en rolle i den spennende utvikling og utfordringen Stavanger region står overfor.

Gode opplevelser og liv i byen
Maijazz skal bidra til musikkglede, innsikt og refleksjon. Men selvsagt også til god underholdning, gode opplevelser og liv i byen. Vi mener vi har bidratt til regionen med artister som Jan Garbarek, Pat Metheney Group, Herbie Hancock, E.S.T, Joe Zawinul, Youssou N’dour bare for å nevne noen få av de som har besøkt Stavanger og Maijazz.

I stadig utvikling
Vi vet vi må stadig utvikle oss – Maijazz ønsker å være en drivkraft i den kulturelle utvikling i regionen. De seineste årene har det etablerte samarbeidet med Universitet i Stavanger virkelig skutt fart. Bjergsted Jazz Ensemble er en hjørnestein i festivalen. Serie «Tett på en Helt» ( Blå Trå serien hos Stavanger Jazzforum) er blitt noe av det mest populære hos studentene ved Instituttet for Musikk og Dans/ UiS. Samarbeidet med Stavanger Katedralskole / Musikk Dans og Drama, Vågen videregående i Sandnes, St. Svithun videregående og Kulturskolen i Bjergsted handler om utvikling av musikere, musikklivet i regionen og ikke minst publikumsutvikling.

  • Last Updated: 24.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

ma. 4. mai 2020

ti. 5. mai 2020

on. 6. mai 2020

to. 7. mai 2020

fr. 8. mai 2020

lø. 9. mai 2020

sø. 10. mai 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz 2020
Your Recently Viewed Pages