VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Maijazz 2021: Bendik Hofseth Band - Trunks

Overview

Bendik Hofseth Band - Trunks Bendik Hofseth skal i 2020 slippe fire album, som til slutt utgjør boksen Forest som skal slippes 9. november 2020. 

Bendik Hofseth Band - Trunks

Bendik Hofseth skal i 2020 slippe fire album, som til slutt utgjør boksen Forest som skal slippes 9. november 2020. 
Første plate ut er Trunks, og den skal slippes under Maijazz. Trunks er en instrumentalplate, hvor Bendik dedikerer en sang til hvert av sine bandmedlemmer og til sine nærmeste. Konserten er årets første for Bendik og en av få konserter før Bendik skal ut på en diger norgesturné i november. 

Bandet består av musikanter som Bendik har spilt mye med, i forskjellige konstellasjoner. Supergitarist Eivind Aarset var med helt fra starten, da Bendik spilte inn den kritikerroste IX i 1991 og har spilt mer eller mindre fast med ham siden. Helge Iberg bidro med elegant tangentspill på plata Planets, Rivers and…IKEA fra 1996, bassist Mats Eilertsen var med for første gang på albumet Itaka fra 2005 mens Per Oddvar Johansen har overtatt trommestikkene etter at Paolo Vinaccia ble borte i fjor. 

Bendik vil ha verdenspremiere på en rekke sanger fra Trunks, men det vil også bli gjenhør med gamle klassikere i nytt format. 
Vi har 250 LP inkludert i noen priser så løp og kjøp !

Bendik Hofseth - saksofon og vokal, Eivind Aarset -gitarer, Per Oddvar Johansen - trommer, Mats Eilertsen - kontrabass, Helge Iberg - flygel

CASH FREE
MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.

  • Last Updated: 18.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 4. mai 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz 2021: Bendik Hofseth Band - Trunks
Your Recently Viewed Pages