Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maijazz Helge Lien Trio med Tore Brunborg

Overview

Premiere på Maijazz. På scenen denne kvelden møtes fire sterke, lydhøre og originale musikere.

Premiere på Maijazz 
På scenen denne kvelden møtes fire sterke, lydhøre og originale musikere. Publikum på Maijazz blir de første som får oppleve denne kvartetten. Helge Lien Trio og Tore Brunborg er et musikalsk kollektiv hvor alle medlemmene bidrar med låter. Det ligger an til å bli både vakkert, lyrisk, rått og eksplosivt!
Helge Lien Trio markerer i år sitt 20-årsjubileum, og består i dag av Helge Lien (piano), Mats Eilertsen (bass), Per Oddvar Johansen (trommer). Trioen gir i april ut plate nummer 10. Siden starten i 1999 har trioen markert seg som et av landets ledende jazzband, med hundrevis av konserter i Europa og i Asia, og et mangeårig suksess-samarbeid med den polske fiolinvirtousen Adam Baldych. Trioen har vært nominert til Spellemann hele fire ganger, og vant i 2008 prisen for albumet Hello Troll.

Tore Brunborg (sax) har preget den norske jazzen i flere tiår med sin varme, inderlige og ekspressive stil. Han er en svært bejublet musiker, og har vært med å skape norsk jazzhistorie med blant andre Masqualero, Tord Gustavsen og Ketil Bjørnstad i tillegg til sine egne prosjekter med musikere som Bugge Wesseltoft og Eivind Aarseth.

 -  Tore Brunborg har vært et av mine største forbilder siden jeg begynte å høre på jazz. Han er en tilstedeværende og intuitiv musiker med et unikt melodiøst og dynamisk uttrykk. Det går fra innestengte, nesten uhørlige rop til brusende kaskader av lyd. Jeg gleder meg enormt til å spille med ham og trioen min på Maijazz, sier Helge Lien.

Billetter til dette arrangementet må kjøpes på denne siden Helge Lien Trio med Tore Brunborg

  • Last Updated: 01.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 11. mai 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz Helge Lien Trio med Tore Brunborg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad