Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maijazz Knut Reiersrud Band

Overview

Knut Reiersrud band er tilbake på Maijazz!

Knut Reiersrud band er tilbake på Maijazz!
Etter en utsolgt og forrykende konsert på Spor:5 i 2018 var det ikke tvil – vi måtte få Knut Reiersrud Band tilbake til Stavanger og Maijazz. Albumet «Heat» som ble utgitt på Jazzland Records (2018) har fått strålende kritikker og er et absolutt must å få med seg i konsertformat!
Knut Reiersrud er en bauta i norsk musikkliv og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra musikkformer over hele verden. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister. Knut Reiersrud er unik og har en evne til alltid å være relevant, overraskende og nyskapende. Med seg i bandet har han fire av landets aller fremste og hardest arbeidende rytme- og toneleverandører; David Wallumrød på tangenter, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye, som rett og slett er noe av det beste fra norsk musikkliv. Dette blir et fyrverkeri av en konsert og gledelig gjensyn!


Knut Reiersrud – gitarer, David Wallumrød – tangenter, Bjørn Holm – gitar, Nikolai Hængsle Eilertsen – bass, Andreas Bye – trommer.


 

  • Last Updated: 26.02.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 10. mai 2019 22:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz Knut Reiersrud Band
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad