Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maijazz Linda Eides Melodi Grand Jazz

Overview

Linda Eide lærer jazzfolket å elska Melodi Grand Prix. I alle fall å hata det mindre!

Linda Eide lærer jazzfolket å elska Melodi Grand Prix. I alle fall å hata det mindre! Kva har Monica Zetterlund og Radka Toneff til felles med Kirsti Sparboe og Kikki Danielsson? Og var det jazzen si skuld at Noreg stod for Grand Prix-historias største juks og bedrag? Og kva gjorde Jan Garbarek inni ei gassmaske i beste sendetid? Linda Eide kastar eit nytt og jazzete lys over dette direktesendte elleville fenomenet, som har fått kjenslene våre til å rista, skaka og krølla seg, i over 60 år. Den utskjelte og elska melodikonkurransen har nemleg tatt jazzen på meir alvor enn mange er klar over. Musikalsk bækking og verbal støtte er i dei beste hender. Sjur Hjeltnes tek seg av den saka, på sin storsinna, improviserande og musikkelskande måte. Og sjå opp for uventa gjester! Oppdag kjensler du ikkje visste at du hadde for Melodi Grand Prix.


NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

  • Last Updated: 15.02.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 9. mai 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz Linda Eides Melodi Grand Jazz
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad