Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maijazz Morten Qvenild "Personal Piano"

Overview

Morten Qvenild har de siste 15 årene vært en av de mest kreative og innovative musikerne i europeisk jazz og andre sjangre.

Morten Qvenild solo - endelig klar for Maijazz
Morten Qvenild har de siste 15 årene vært en av de mest kreative og innovative musikerne i europeisk jazz og andre sjangre. Han har bidratt i en rekke band og på mer enn 50 utgivelser med blant annet  In the Country, Solveig Slettahjell, Slomo Quintet, A-ha, Susanne Sundfør, Frode Grytten og Thomas Dybdahl for å nevne noen.
Nå kommer Morten Qvenild's solo prosjekt «Personal Piano» endelig til Maijazz. Qvenild's «Personal Piano» metode er så selvsikker, så levende og leken, så smilende imøtekommende. Pianisten vet hvordan å få stille musikk til å høres ut som en fest hvor hvert minste detalj er like viktig og hvor du som lytter er i sentrum. Musikken er en sammensmeltning av Qvenild's stemme og et svært og komplekst instrument. Sammen roper de to ut: Vi vil ha popmusikk! Vi vil ha melodier! Vi vil ha motstand! Vi vil ha støy!

  • Last Updated: 01.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 11. mai 2019 21:30 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maijazz Morten Qvenild "Personal Piano"
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad