Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maijazz

  • Sandvigå 7, Stavanger
  • +47 51846668
  • 8. mai 2017 - 13. mai 2017
  •  /  0:00 to 23:59
  • (6 Upcoming Dates)
Overview

Fra den spede begynnelse og fram til i dag har festivalen vokst seg solid, sterk og stor. Maijazz er blitt en av de fremste tilbakevendende kulturbegivenheter i Stavanger region.

Som de fleste kulturprosjekt hadde Maijazz også en utfordrende oppstart og det var ikke gitt vi skulle lykkes. Vi kan trygt si at festivalen er ett resultat av et sterk samspill mellom dyktige kunstnere, frivillige ildsjeler, støttende politikere, lojale sponsorer og ikke minst et stadig voksende og kompetent publikum. Alle har på hver sin måte spilt en avgjørende rolle for å utvikle festivalen til en av landets ledende i sin kategori. Maijazz er opptatt av å spille en rolle i den spennende utvikling og utfordringen Stavanger region står overfor.

Maijazz skal bidra til musikkglede, innsikt og refleksjon. Men selvsagt også til god underholdning, gode opplevelser og liv i byen. Vi mener vi har bidratt til regionen med artister som Jan Garbarek, Pat Metheney Group, Herbie Hancock, E.S.T, Joe Zawinul, Youssou N'dour bare for å nevne noen få av de som har besøkt Stavanger og Maijazz.

Vi vet vi må stadig utvikle oss – Maijazz ønsker å være en drivkraft i den kulturelle utvikling i regionen. De seineste årene har det etablerte samarbeidet med Universitet i Stavanger virkelig skutt fart. Bjergsted Jazz Ensemble er en hjørnestein i festivalen. Serie «Tett på en Helt» ( Blå Trå serien hos Stavanger Jazzforum) er blitt noe av det mest populære hos studentene ved Instituttet for Musikk og Dans/ UiS. Samarbeidet med Stavanger Katedralskole / Musikk Dans og Drama, Vågen videregående i Sandnes, St. Svithun videregående og Kulturskolen i Bjergsted handler om utvikling av musikere, musikklivet i regionen og ikke minst publikumsutvikling.

  • Last Updated: 23.03.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates
mandag 8. mai 2017

tirsdag 9. mai 2017

onsdag 10. mai 2017

torsdag 11. mai 2017

fredag 12. mai 2017

lørdag 13. mai 2017

See All
Click to activate
Stavanger, Norway
The latitude and longitude
58° 58' 32" N / 5° 43' 19" E
Maijazz
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad