VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Maja Ratkje og Stian Westerhus - unplugged

  • Haugesund Rådhus - Bystyresalen, Rådhusgata 66, Haugesund
  • +47 52744545
  • 14. august 2021
  •  /  15:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lørdag 14. 15:30
Bystyresalen
Kjøp billett

Maja Ratkje og Stian Westerhus er to norske artister og komponister, som begge har blitt verdensnavn innen eksperimentell improvisasjonsmusikk, støy og samtidsmusikk. Begge var i år nominert til Spellemannpriser, i henholdsvis «Samtid» og «Åpen klasse». Dette er to navn ganske mange vil forbinde med ledning-virrvarr, høyt lydtrykk, store PA- anlegg, og forsterkervegger som virkelig får kjørt seg. Alle som har noen ungdomsår på nittitallet på CV'en, da MTV var den store premissleverandøren, har sterke assosiasjoner til begrepet «Unplugged». I sitt nye samarbeidsprosjekt går disse to stilskaperne rett og slett «unplugged», og viser en ganske annen side av seg selv som musikere.

Musikken de fremfører tar utgangspunkt i komposisjoner Ratkje laget til Jo Strømgren-forestillingen «Sult», som ble uroppført på Nasjonalballetten i 2018. Musikken ble senere utgitt på Rune Grammofon til strålende anmeldelser, og ble blant annet trukket frem som en favoritt av Iggy Pop! De to fremfører hele konserten med akustiske instrumenter, uten en eneste effektpedal i sikte, i Haugesunds fineste kammersal: Bystyresalen.

  • Last Updated: 06.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 14. august 2021 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maja Ratkje og Stian Westerhus - unplugged
Your Recently Viewed Pages