Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Makt og avmakt - Antero Hein og Tony Tran

  • Olav Tryggvasonsgate 5, Trondheim
  • 73 87 94 20
  • 19. oktober 2017 - 20. oktober 2017
  •  /  19:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DansiT og Teaterhuset Avant Garden presenterer danseforestillingen "Makt og avmakt" av Antero Hein og Tony Tran! "Makt og avmakt" er en intens og personlig duett hvor makthierarkier og dynamikker utforskes gjennom samtidsdans.

Maktforhold gjør seg gjeldene i store og små menneskegrupper og sosiale relasjoner. I denne danseforestillingen forsøker to unge menn, danserne Antero Hein og Tony Tran, å finne sin rolle i sitt forhold til hverandre. De beveger seg i et fysisk univers med stadig utprøving av hverandres grenser. Hvordan formes et menneske i møte med et annet? Hva skjer i maktspillet mellom dem? Hva tenker vi egentlig på som en egen identitet?

Forestillingen er visuelt sterk med kontrasterende lys- og skyggeeffekter som former scenerommet, og den færøyske komponisten Jens L. Thomsen har skapt et urbant lydbilde hvor melodier og elektroniske lydeffekter møtes.

DansiT og Dansens Hus har samarbeidet om pilotturnévirksomhet siden 2015. «Makt og Avmakt» presenteres nå gjennom videreføringen av dette, det nyopprettede Dansenett Norge. Dansenett Norge arbeider for å gjøre norsk og internasjonal dansekunst tilgjengelig for et stort og engasjert publikum i hele landet, og er et unikt samarbeid mellom noen av Norges viktigste aktører for visning av samtidig dansekunst.

Dansens Hus er nasjonal koordinator i nettverket, DansiT er regional koordinator i Midt-Norge, og Bærum Kulturhus, RAS og dansearena Nord er de andre regionale koordinatorene. DansiTs regionale samarbeidspartnere: Teaterhuset Avant Garden, Teatret Vårt, Storstuggu, Inderøy Kulturhus, Dans i Trøndelag og Den kulturelle skolesekken -- Koreografi, dans: Tony Tran, Antero Hein Komponist: Jens L. Thomsen Foto, video: Hein Creations + Zbigniew Ziggi Wantuch Co-produsenter: dansearena Nord, SEANSE, Menningarmiðstöð Fljótsdalshéraðs Samarbeidspartnere: Reykjavik Dance Atelier, Kulturhuset/Stadsteater Stockholm Støttet av: Nordisk kulturfond, Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Dansekunst i Østfold, Moss kommune

  • Source: Trondheim Events
Dates

fre 20. oktober 2017 19:00

See All
Makt og avmakt - Antero Hein og Tony Tran
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad