Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

MAKTKAMP + supp: Oberst || Hulen

Mer info

MAKTKAMP
MAKTKAMP har på to korte år - med to kritikerroste album og to norgesturnéer bergtatt den norske undergrunnsscenen med sin hardcore-satire, og viser ingen tegn til å slakke av i det bandet går inn i sitt mest produktive år hittil.I 2024 tar bandet til studio igjen for å spille inn ny musikk, og utvider sin turné ifm. bandets siste album, Caps Lock Woke Rock, der flere stopp i Sverige er på turnéplanen.
De første nye låtene forventes å treffe massene allerede før sommeren 2024, og blir beskrevet av bandet som en ny og langt mørkere maktkamp enn bandets tidligere verker.

MAKTKAMP har fått på seg et rykte som et vilt liveband, og Avisa Nordlys gav bandet terningkast 6 for deres konsert på Bastard Bar i Tromsø 01.09.23.
Bandets plater har også høstet gode kritikker i både innland og utland, med Gaffa og Sweden Rock Magazine på lista over anmeldere. Evig Lyttar trekker frem albumet Caps Lock Woke Rock som"noko av det mest relevante eg kan hugse å ha vore borti", og det dras paralleller til andre norske favoritter som Kvelertak og The Good the Bad and the Zugly.


OBERST
"Oberst er et fremadstormende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, hektisk riffing, store atmosfæriske partier og fargerik tonalitet til i et unikt uttrykk."
– P3 Uhørt
Oberst kommer med sitt tredje album 26. april og planlegger kort tid etter en liten norgesturne med shows blant annet i Oslo og Drammen og drømmer om å få spilt i Hulen vår.
-----------------------
Foto: Anine Desire

CC: 300/350
ID: 18-----------------------

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt