VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Malin Pettersen m/band

Overview

Den imponerende låtskriveren og artisten Malin Pettersen drar på turné november 2021 med sitt nyeste album «Wildhorse» i baggen.  

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme, til å bli en fremadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid. Det anerkjente andrealbumet «Wildhorse» (2020) høstet fantastiske anmeldelser over hele linja, og fikk sjeldent stor oppmerksomhet fra tungvekterne i det amerikanske americanamiljøet.

Nå er Pettersen klar for å ta med albumet ut på norske veier.  «Helt siden første innspillingsdag har jeg gledet meg til å ta med «Wildhorse» på turne - og nå, et år etter slippet, skal det endelig skje! Bandet og jeg pakker med oss den helt spesielle atmosfæren på plata og gleder oss til å invitere dere med inn i stemningen og låtene, når vi besøker byer over hele landet. Kanskje blir det også noe nytt?» - Malin Pettersen. 

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, nominasjon for sitt andre, omtale fra BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske solo-EP, og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression ser ikke karrieren ut til å bremse ned. Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages!

De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der.

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 18. november 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Malin Pettersen m/band
Your Recently Viewed Pages