VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Mall Girl

Overview

Selv om det kan høres eklektisk ut å være inspirert av åttitallets popmusikk, noise, matterock og indie, klarer de å samle det hele i et sound som gjør at du umulig skal klare å kjede deg.

Siden starten av 2019 har Mall Girl vært et navn du ikke kunne unngå å høre her til lands, i alle fall om du beveget deg blant venner og folk med interesse for musikk. Oslo-bandet ble kåret til Månedens Urørt på P3 og singelen «Slay Queen» ble hyppig spilt på radioen. Roskildefestivalen, Øya, Trondheim Calling og Oslo Jazzfestival ble besøkt av kvartetten. Men hvor kom de fra, og hva var egentlig denne rosa raketten man hørte overalt?
Mall Girl ble dannet litt tilfeldig, da bandmedlemmene møttes via en jam-session for to år siden. Ut av flammene som oppstod spaserte Eskild, Bethany, Iver og Veslemøy, et kantete og catchy artpop-band, som det nå er knyttet store forventninger til i Norge og resten av Skandinavia.
Bandet har signert med 9AM Records, et søsterlabel av Jansen Records, og har gitt ut en liten rekke singler. Selv om det kan høres eklektisk ut å være inspirert av åttitallets popmusikk, noise, matterock og indie, klarer de å samle det hele i et sound som gjør at du umulig skal klare å kjede deg. Det er dansbart, det er rått og det er catchy. Det er vanskelig å ønske seg noe mer.

Dører 20:00

Konsertstart 21:00

Aldersgrense 18 år eller med verge

På grunn av gjeldende restriksjoner for arrangementer selges billettene fortrinnsvis samlet i grupper av 2 eller 3 personer.


Mall Girl på Spotify: https://open.spotify.com/artist/77W4p4twkLnwNkMp7t3KBf?si=KhYRmDAWSbWnJMWk36tE4g
Mall Girl på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=JndTuAwsP2w

Event på Facebook

  • Last Updated: 24.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 28. november 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Mall Girl
Your Recently Viewed Pages