Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

MALUM

MALUM er klar for å brake inn på Bergensscenen, med en eksplosiv klubbkveld som første publikumsdate! Billettsalg fra tirsdag 7. november!

MALUM springer frem fra de unge musikernes søken etter musikk som fusjonerer dansbar klubbmusikk i tradisjonelle former med improvisasjon, ambience, og jazz-virtuositet. Alle medlemmene kommer med sin egen kunstneriske bagasje, og de bindes sammen i at alle har et intenst behov for å lage akkurat denne musikken. Du kan vente lange, utviklende groove-strekk dryppende av fintfølende musisering og jazza utforskertrang.
Prosjektets kunstneriske leder og initiativtaker er trommeslager Emil Malum. Denne kvelden har de også med seg den eminente Ola Lysgaard som VJ, så dette blir mat for alle sansene!

Bandet består av musikerne Emil J. Malum, Jonas Særsten, Eirik Kvalbein, Sjur Folgerø, Simen Walle, Amund Nordstrøm og Sondre Pettersen.
Kom og dans med oss<3!
-
Dører: 21:00
Konsertstart: 22:00
//
Arrangementet er en del av Bergen Kunsthall sitt liveprogram.

Tilkomst
Bergen Kunsthall har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har kjønnsnøytrale
toalettfasiliteter tilrettelagt for rullestolbrukere.

Dersom du har spørsmål om tilkomst, vennligst send en e-post til bergen@kunsthall.no eller
kontakt en av våre ansatte i døren ved ankomst.

Bergen Kunsthall står for likhet, mangfold og inkludering. Vi har nulltoleranse for rasisme, alderisme, homofobi, sexisme, transfobi, ableisme, eller fordommer basert på etnisitet, nasjonalitet, klasse, kjønn, kjønnspresentasjon, språkevne, asylstatus eller religiøs
tilhørighet.

Sist oppdatert: 11/30/2023

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt