Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Mamma Mia kl. 17.00

Mer info

Bli med å feire sommeren med et fargerikt, sprudlende og herlig show basert på Abba sine evigvarende og fantastiske sangskatter.....«Dancing Queen», «The winner takes it all», «Thank you for the music"…..vi blir rørt bare ved tanken, begynner å nynne med.

Her blir det både musikk, dans, sang og sprudlende glede, og det er den talentfulle ungdomsgjengen fra ZingZang studio og vokalsenter som står på scenen, og du vil få oppleve imponerende soloinnslag, duetter, kor, dans og spennende koreografi. Mini-stjernene fra ZingZang sørger for oppvarmingen, og vi garanterer at de vi gi deg sang, - og danseopplevelser som fører til at du for alvor vil kjenne at ferie-feelingen kommer sigende. Nå er det sommer!!! Ja, vi kan si annet enn at du absolutt burde få dette med deg, og at vi håper du vil bli med på en skikkelig Musikalsk «kickstart» på sommeren 2024 sammen med oss. Gjør deg klar for å synge med. Du er varmt velkommen.

Det blir salg av sommersnacks og drikke både før og etter forestillingen, og vi setter pris på om du har tid til å «henge» på Meieriet litt sammen med oss.

Forestillingen er et samarbeid med Alver kommune.Sist oppdatert: 06/14/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt