VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

MANFRED MANNS EARTH BAND

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 29. april 2022
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Manfred Mann's Earth Band ble startet i 1971, og planen var at det skulle være et kompromissløst band med musikken i sentrum, men med et litt mer salgbart tilsnitt enn mye av den progressive rocken på den tiden. Den planen kan man trygt si at de lyktes med, både musikalsk og kommersielt, og da de besøkte oss sist i 2019, ble de møtt med fulle hus og et svært fornøyd publikum!

Bandets store gjennombrudd kom med Bruce Springsteen-låten «Blinded by the Light» fra bandets album The Roaring Silence i 1977. «Davy's on the Road Again» fra bandets neste album, «Watch» fra 1978, ble også en stor hit. «Watch» lå på den norske hitlista i 30 uker.

Manfred Mann gjorde seg første gang bemerket med hiten «Do Wah Diddy Diddy» allerede i 1964. I årene som fulgte hadde han flere store hits som bl.a. «Pretty Flamingo», «Mighty Quinn» og «Ha Ha Said The Clown», med andre ord ren popmusikk! Det var derfor ingen selvfølge at han skulle få enda en suksess når han etablerte det mer progressive Manfred Manns´s Earth Band.

MMEB er blant de bandene som kompromissløst har holdt på uttrykket sitt, og opprettholdt en høy standard. Det er derfor et høyst vitalt og energisk band som presenterer seg 44 år etter starten. De spiller konserter over hele verden og presenterer sine klassikere med like stor innlevelse og energi som noen gang før.

  • Last Updated: 08.09.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 29. april 2022 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MANFRED MANNS EARTH BAND
Your Recently Viewed Pages