VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Margrete Nordmoen og Vegar Vårdal

Overview

Hjertelig velkommen til en konsert med to av våre fremste folkemusikkutøvere: Margrete Nordmoen og Vegar Vårdal! Vi vil få en konsert spekket med kvalitetsmateriale, der Margrete og Vegar vil spille både hver for seg og i duo-format.

Margrete Nordmoen har gjennom mange års utøvende virksomhet fordypet seg i folkesangen i Hedmark,og er i dag en av våre fremste folkesangere. De siste årene har hun markert seg ved å gi ut soloplata «Skal du langt» og å vinne “vokal klasse A” på Landskappleiken 2018. Nordmoen er en sanger som formidler direkte og intenst, med stor formidlingsevne. På KonsertGalleriet vil du få sang som byr på mange av livets stemninger og følelser. Her kan vi varme oss på alt fra blomstrende sommerminner, varme og såre kjærlighetsviser og heftig dansemusikk til julestemning med både høytid, fest og moro!

Vegar Vårdal er en felespiller bosatt i Vågå i Gudbrandsdalen, og har en bred tradisjonspalett å spille på. Barndomstradisjonen fra Nord-Norge står sterkt, samtidig som slåtter fra både Agder og de dype skoger på grensen til Sverige er noe han har fokusert mye på. Vegar fikk i år Hilmarprisen for sin formidling av den norske folkemusikken, og er rangert som en av de beste folkedanserne og folkemusikerne Norge har. På KonsertGalleriet vil han spille slåtter fra tradisjoner som det sjelden blir spilt mye tradisjonsmusikk fra. Sammen med Margrete vil han dykke inn i musikken fra hennes tradisjon og en tradisjon Vegar har spilt mye gjennom gruppa Rusk.

Vi gleder oss til en intim og koronatrygg konsert, velkommen!
Dette var opprinnelig en dobbeltkonsert med Britt Pernille Frøholm og Margrete Nordmoen.

  • Last Updated: 22.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

ma. 7. desember 2020 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Margrete Nordmoen og Vegar Vårdal
Your Recently Viewed Pages