VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken FROGN

Mari Boine til Drøbak

Overview

Endelig kommer Mari Boine til oss i Drøbak.

Mari Boine er en fremtredende norsk-samisk artist, som er kjent for å ha modernisert samisk musikk ved å bruke elementer fra joiken, men også fra blant annet jazz, rock og andre folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris.

Hun turnerer jevnlig i inn og utland og nå er turen endelig kommet til badeparken i Drøbak.
Norsk-samiske Mari Boinei 2017 ga hun ut albumet "See The Woman" det var noen som rynket på et øyebryn eller to da de fikk vite at hun sang engelsk på albumet. Men i ettertid har albumet har fått terningkast 5 over hele linja, og Aftenposten mener hun virkelig kommer under huden på lytterne. Videre kaller de det «en fantastisk sfærisk meditasjon full av melankoli og mystikk», med «meningsfulle sanger som bærer i seg både en indre kraft og en ytre skjønnhet»
"See The Woman" er et eterisk, berikende og gjennomgående nydelig stykke kunst. Og at hun fra før av innehar en magnetisk scenekraft er utvilsomt. Så det er bare å sikre seg billett, dette kommer til å bli noe utenom det vanlige!

  • Last Updated: 07.07.2021
  • Source: Visit Greater Oslo
Dates

lø. 21. august 2021 17:30 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Mari Boine til Drøbak
Your Recently Viewed Pages