Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Mari Hauge + Jammerdalen + Poor Edward - Brødrene Rindes Hyggeklubb

Mer info

Torsdag 15. august kl. 20:00 arrangeres en ny kveld i konsertserien Br.Rindes hyggeklubb på Martinique med Jammerdalen, Mari Hauge og Poor Edward, som tilbyr god live musikk i en avslappet og hyggelig atmosfære.

Torsdag 15.august kl. 20:00 er det duket for en ny kveld i den nye konsertserien på Martinique, nemlig Br.Rindes hyggeklubb.
Br.Rindes hyggeklubb er en konsertserie på Martinique, 3-4 konserter i året, med 3-4 artister hver kveld, kuratert av brødrene Rinde i Poor Edward. God live musikk, avslappet og hyggelig stemning er stikkord for denne konsertserien.
Denne kvelden kommer Jammerdalen og Mari Hauge, i tillegg til Poor Edward.


Mari Hauge er en singer/songwriter med et særegent, ærlig og personlig uttrykk. Mari er et sjeldent formidlingstalent og en låtskriver av nasjonalt kaliber.
Jammerdalen består av fire musikere med lang fartstid fra Stavangers musikkscene. De kombinerer elementer fra 60-talls gitarrock og 70-årenes prog-rock i en symbiose som definitivt har sin egenart.
Poor Edward er en duo fra Stavanger, bestående av brødrene Kristian og Martin Rinde. De skriver og fremfører harmoniske poplåter med sterke tostemte vokalharmonier, og med innslag av americana/folk.

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt