Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Mari Rege og ledernes 21. century skills

Overview

Mari Rege snakker med tre av våre mest fremgangsrike ledere i Stavangerregionen om hva som trengs for å lykkes i det 21 århundre. Her blir du kjent med noen av bedriftene i regionen som er i størst bevegelse akkurat nå, og som ser ut til å klare og skape gull av menneskelig samhandling, ofte ved hjelp av avansert teknologi. Hvordan lykkes de med å rekruttere, motivere, støtte, utvikle og beholde kompetent arbeidskraft. Og hvordan fremmer de en kultur for læring, samarbeid, deling og innovasjon?

Mari Rege og lederne om 21 century skills
Tid: Torsdag 28. oktober, kl. 16:00-17:00
Sted: Norsk Oljemuseum
Pris: 150 / 75 kr
Arrangør: KÅKÅnomics 2021 i samarbeid med E11EVE
Mari Rege snakker med tre av våre mest fremgangsrike ledere i Stavangerregionen om hva som trengs for å lykkes i det 21 århundre.
Her blir du kjent med noen av bedriftene i regionen som er i størst bevegelse akkurat nå, og som ser ut til å klare og skape gull av menneskelig samhandling, ofte ved hjelp av avansert teknologi. Hvordan lykkes de med å rekruttere, motivere, støtte, utvikle og beholde kompetent arbeidskraft. Og hvordan fremmer de en kultur for læring, samarbeid, deling og innovasjon?
Det er utfordrende å være ansatt i en kunnskapsintensiv organisasjon som stadig tar i bruk ny teknologi og kunnskap. Man må være ekspert med oppdatert kunnskap på eget fagfelt, og samtidig evne å samarbeide i stadig nye teams med eksperter på andre fagområder. En skal gjerne løse oppgaver ingen har prøvd seg på før. Hvordan organiserer og leder man en slik organisasjon, der verdiene først og fremst skapes av kunnskapsrike mennesker og deres kapasitet til å samhandle?
Du møter:
⁃ Eirik Gudmundsen fra Xait - https://www.xait.com/
⁃ Kristin Skofteland fra Beyonder - https://www.beyonder.no/
⁃ Øyvind L. Vesterdal fra Norsk Solar - https://norsksolar.com/
Moderator er Mari Rege, professor samfunnsøkonomi ved HH UiS.
VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19
- KÅKÅ|nomics følger til enhver tid Helsedirektoratets og kommunens retningslinjer for gjennomføring av kulturarrangement.
- Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
- Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
- Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
- Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
- 1-metersregelen gjør at KÅKÅ|nomics 2021 foreløpig oprerer med noe redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
- Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 28. oktober 2021 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Mari Rege og ledernes 21. century skills
Your Recently Viewed Pages