Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Maria Haukaas Mittet Trio

Mer info

I mars 2024 tar Maria Haukaas Mittet med seg to av Norges fremste musikere for å presentere en fortryllende konsert, der vi blant annet kan forvente oss sanger fra hennes første norske album, "Heim", samt hennes siste musikalske mesterverk, EPene «Øyliv» og «Byliv». Her tar hun lytteren gjennom hennes oppvekst på Senja og livet gjennom flere tiår i hovedstaden. Selv om hun nå har flyttet til Jeløya og "blitt Mossing", deler Maria mer enn gjerne Nord-Norges vakre visetradisjon gjennom kraftfulle toner og nydelige tekster, og tar med publikum med på en musikalsk reise gjennom hjertet av Nord-
Norge, med inspirasjon hentet fra musikalske mestere som Terje Nilsen, Lars Bremnes, og Trygve Hoff.
Marias imponerende karriere inkluderer også seieren i "Stjernekamp" i 2015, samt konsertforestillingen "Jåla fra Lakselvnes" i 2017. Hun har også vært en fast deltaker i den nasjonale juleturneen "Stille Natt Hellige Natt", og hennes engasjement for julen ble ytterligere bekreftet i 2022 med den utsolgte suksessen "Ringe inn", en juleturné i samarbeid med Lars Bremnes. De ga også ut et album med samme navn.

Med den kommende turnéen i mars 2024 lover hun å skape minner for livet og dele den rike kulturarven fra Nord-Norge med alle som lytter. En kveld med Maria er ikke bare en konsertopplevelse, det er en magisk reise inn i sjelen av nordnorsk musikktradisjon.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:30

Varighet : 75 min

Servering :
Mat

Aldersgrense : Ingen aldersgrense

Ledsager : Full pris

Adkomst : 205 Framnes - til Jeløy Folkehøgskole
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Spotify

Sist oppdatert: 01/02/2024

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt