VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Maria Kannegaard Trio

  • Haugesund Billedgalleri , Erling Skjalgssons gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 14. august 2021
  •  /  13:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

12 år med venting ble det mellom Maria Kannegaard Trios mesterverk «Camel Walk» fra 2008 til deres nye album «Sand i en vik», som kom i fjor. Anmeldelsene var proppet med superlativer, og albumet vant Spellemann i jazz-kategorien.
Maria Kannegaard er en sjelden fugl og anses for å være en av de virkelig store jazzpianistene i Skandinavia. Hun er teknisk brilliant, men enda viktigere, hun har en ustoppelig og energisk fantasi, og evnen til å virkelig røre og bevege et publikum. Samspillet i trioen er slående intuitiv. De tre har kommet så langt innlyttingen til hverandres musikalitet at det låter som om de hele tiden leser hverandres tanker.
Kannegaard er også en spennende låtskriver og komponist. Selv med røttene dypt plantet i jazzen har hun hodet fritt og vidåpne ører og lar innflytelse fra gospel, pop og indierock flyte inn i musikken.
Musikkanmelder Terje Mosnes skrev følgende i en begeistret anmeldelse av det nye albumet: «Selv etter 73 minutter kommer slutten litt for fort, men det er fint å kunne notere seg at albumet avslutter rimelig lyst, og med den lovende tittelen «Til neste gang».Men la ikke «neste gang» bety 12 års venting, da. Værsåsnill.»
Vi forstår ham godt, for Maria Kannegaard Trios musikk er av det avhengighetsskapende slaget.

  • Last Updated: 06.06.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 14. august 2021 13:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maria Kannegaard Trio
Your Recently Viewed Pages