VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Maria Mena – They Never Leave Their Wives Tour 2020

Overview

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena slipper ny musikk høsten 2020!

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena slipper ny musikk høsten 2020!

Som følge av albumslipp, legger hun ut på turné i november med konserter i 14 norske, og et utvalg europeiske, byer, inkludert Stavanger konserthus. Flittig turnering har etablert Mari Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Den folkekjære artisten har en unik evne til å formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinne. Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det fine, vare og rare. Mena når oss like gjerne med varme og humor som med skjørhet og smerte i tekster som «I Don't Wanna See You With Her», «Just Hold Me», «You Are The Only One», «All This Time» og «Fuck You».

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge. Hun har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet «Cause and Effect», i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for «Viktoria» samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Ettersom konserten finner sted i november, blir nok «Home for Christmas å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

Vi gleder oss til hun står på scenen i Fartein Valen, søndag 29. november 2020!

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Stavanger Artistbyrå

  • Last Updated: 27.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 28. november 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maria Mena – They Never Leave Their Wives Tour 2020
Your Recently Viewed Pages