VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken JEVNAKER

Maria Mena på Hadeland Glassverk - Flyttet til 27.11.2021

Overview

Marie Mena kommer endelig til Hadeland Glassverk!

Konserten er flyttet til 27.11.2021! 

Praktisk Informasjon
Vi ønsker velkommen til en stemningsfull kveld hvor vi blant annet får høre den fantastiske sangen «Home for Christmas». Konserten avholdes i Teltet, og begynner kl.18.00. Dørene åpner 30 minutter før. Konserten varer i ca 80 minutter. Det er servering av mat og drikke under hele konserten. NB! Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

Om Maria Mena og konserten
Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert men ufiltrert spekter av følelse, både på scenen og på plate. Fra hun slo igjennom med «My Lullaby» i 2002 har Mena vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet vakkert og sårt, hun har skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet i drømme og hun har skrevet i sinn.

Maria Mena har delt sitt aller vondeste og vanskeligste, sitt fineste og største, og hun har vist seg tvers igjennom uredd i sin kunst. Hun har skrevet tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre, ved å sette ord på det unevnelige, utenkelige og uutholdelige. Men også det
fine, vare og rare.

Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland,
Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge.

Flittig turnering har etablert Maria Mena som e superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam. Følger du Maria Mena på Instagram får du et innblikk i livet hennes, med jevnlige oppdateringer og anbefalinger, være seg om mat, musikk eller mental helse. Og du får møte den nye mannen i hennes liv, hunden Julius.

Maria Mena utgir ny musikk i 2020, første singel fra hennes nye album «They Never Leave Their Wives» ventes i april, med slipp av hele albumet tidlig høst. Høsten skal brukes til å besøke 14 steder i Norge, samt noen europeiske byer. Og ettersom konsertene skjer i November, blir nok «Home For Christmas» å høre, i tillegg til hennes største hits, og flere nye låter.

For mer informasjon, sjekk ut Hadeland Glassverk sin hjemmeside eller facebook side!

  • Last Updated: 30.09.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 27. november 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maria Mena på Hadeland Glassverk - Flyttet til 27.11.2021
Your Recently Viewed Pages