VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Maria Mena

  • Sandvigå 1, Stavanger
  • +47 51537000
  • 27. november 2020 - 28. november 2020
Overview

De to planlagte konsertene med Maria Mena 27. og 28. november 2020 flyttes fra Clarion Hotel Stavanger til Kuppelhallen hvor de gjennomføres i tråd med myndighetenes krav om fastmonterte seter. Alle som har billett til de utsolgte konsertene, vil bli kontaktet og få ny billett til samme konsert, samme dato, i Kuppelhallen. Nye billetter sendes på e-post i løpet av noen dager.

Konsertene på Clarion Hotel Stavanger var planlagt å begynne kl. 19:30, mens de i Kuppelhallen begynner kl. 20:00. Dørene åpner senest 30 minutter før konsertstart. Alle som har billett vil få SMS fra oss 24 timer før konserten, med påminnelse om nytt konsertsted og link til billett.

***
Vi ble først kjent med Maria Mena i 2002. Allerede som 16-åring hadde hun sitt gjennombrudd med «My Lullaby». Det tok ikke lang tid før den unge jenta befestet posisjonen sin som en av Nordens mest suksessfulle artister med låter som «You Are The Only One», «Just hold Me», «All This Time» og «Fuck You». Julelåta «Home For Christmas» har også etablert seg som en moderne klassiker i Norge, og er hennes mestselgende låt i Norge noensinne. Siden sitt gjennombrudd har Maria Mena tatt med seg sitt verdensomspennende publikum på reisen. Hun har figurert høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, turnert i store deler av verden, samt at hun har vunnet både Spellemannspris og Edvard Grieg-prisen.

Konsertene 27. og 28. november byr på et nært og ekte møte med Maria Mena, og blir en kjærkommen anledning til å senke skuldrene og nyte god musikk!

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger Artistbyrå (Per Vervik)

  • Last Updated: 12.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maria Mena
Your Recently Viewed Pages