Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Mariah Carey - All I want for Christmas - Platinum billetter

Overview

Superstjernen og ikonet Mariah Carey inviterer til julekonsert. Det er en spektakulær forestilling som binder sammen Mariahs mest berømte og elskede julesanger og hennes klassiske katalog. En billett til All I Want For Christmas Is You Tour i Sørmarka Arena (Stavanger) lørdag 1. desember er med andre ord den perfekte julegave.

Til dette arrangementet kan du kjøpe Ticketmaster Platinum
• Begrenset antall og kun tilgjengelig på Ticketmaster.no
• Max 4 stk billetter per person
• Platinumbilletter leveres kun i Norge

Hvorfor kjøpe Ticketmaster Platinum?
• Forsikre deg om å få de mest etterspurte billettene til de mest populære arrangementene
• Dynamisk prissetting: Prisen baseres og kan endres på bakgrunn av etterspørsel
• Sikker tilgang til kvalitetsunderholdning med Ticketmaster Platinum

Etter glitrende prestasjoner i fjor, mottok All I Want For Christmas Is You Tour strålende anmeldelser fra både kritikere og fans. "Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings" skriver The Guardian, mens The Daily Telegraph beskriver det som "a brilliantly camp, irresistible delight". "A festive extravaganza" mener The Independent, og Evening Standard forteller at "It's all we want for Christmas". Det er altså ingen tvil om at dette blir et av høydepunktene denne julen.

Mariah Carey er den bestselgende kvinnelige artisten gjennom tidene, med mer enn 200 millioner solgte album og 18 Billboard Hot 100 førsteplasser, som er mer en noen annen soloartist. Superstjernen har blitt en del av julen takket være hennes tidløse nummer 1 klassiker «All I Want For Christmas Is You." Superhiten, som hun skrev og produserte tidlig i sin karriere er den årlige bestselgende julesinglen, og når førsteplass på Billboards Holiday Digital Songs, Holiday Hot 100 og Holiday Streaming Songs. I tillegg har Mariahs julealbum, "Merry Christmas", vært det bestselgende julealbumet flere år, og solgt over 14 millioner eksemplarer verden over.

Mariah Carey er et ikon, en legende, et pop-fenomen og en fantastisk liveartist, så gå for all del ikke glipp av muligheten til å høre henne synge julen inn i Stavanger. Dette blir en kveld med høy gåsehudfaktor.

  • Last Updated: 14.06.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 1. desember 2018 19:31

See All
Mariah Carey - All I want for Christmas - Platinum billetter
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad