Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Marie Bergman - solo // Brygga Kultursal Halden

Overview

Marie Bergman - elsket musiker og artist, forvalter og nyskaper av den svenske sangskatten - besøker Halden i mars 2018!

Marie Bergman har i mange år hatt en av Skandinavias mest personlig og tydelige stemmer med en kraft og nærhet som berører. En dypt kunnskapsrik musikkpedagog med spesialitet på sang og toning.

Hun er en artist som aldri slutter å vokse, og som stadig fanger opp nye impulser.

Marie er en pioner. Hun har blitt tildelt tittelen som "Urmodern till singandsongwriters i Skandinavien" (DN).
Hun brøt seg tidlig løs fra musikktivoliet som lærte henne nødvendigheten av å navigere på egen hånd og skape sin egen nisje. Våge å bruke et helt eget uttrykk som hun har utviklet, utvidet, styrket og med nysgjerrighet fortsatt undersøker.

Marie har en autentisk stemme i Skandinavia. Hun er en elsket artist og låtskriver i både Sverige, Norge og Danmark, og har kurs i å utfordre seg selv for å utvikle et eget uttrykk. Marie spiller mest solo og fyller lett en sal med varme, frekkhet, ømhet og mot. Sterk dialog og møte er hennes signatur. Hennes gitarspill er fullendt og perkussivt.

Ingen i publikum slipper unna denne smittsomme livsgleden og kraften som gjennomsyrer hele rommet gjennom stemmen og musikken, en hyllest til livet! Til håpet, til mulighetene!


Bestille billetter fra Sverige gjøres via følgende link fra www.ticketmaster.se. Bruk ditt ordinære betalingskort.

  • Last Updated: 06.12.2017
  • Source: Halden Turist
Dates

ons 7. mars 2018 19:00

See All
Marie Bergman - solo // Brygga Kultursal Halden
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad