Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Marit Voldsæter - null i biologi

Overview

Hun går fra suksess til suksess med forestillinger som "Kvinner på Randen", "Med ræven i fatle", "Drit i å danse!" og "Rett fra skrumpleveren". Nå er Marit Voldsæter igjen klar med herlig humor med det nye showet "Null i biologi".

Publikumssuksesser
Etter en formidabel suksess med forestillinger, turnéer, egne TV-serier på NRK og flere utmerkelser var "Kvinner På Randen" historie høsten 2005.
Tilbake stod Marit Voldsæter fjellstøtt på egne ben, noe hun viste med den kritikerroste forestillingen "Med ræven i fatle!" som gikk sin seiersgang over det ganske land, som også ble premiert med Komipriser, heder og ære i 2007.
Etter kritiker- og publikumssuksessene "Drit i å danse!", "Med ræven i fatle" og "Rett fra skrumpleveren" er det nå showet «Null i biologi» som gjelder!

Null i biologi
Med sine presise rolletolkninger, årelange sceneerfaringer og publikumstekke, vinner Marit publikum hver gang hun tar scenen. At dette er underholdning av ypperste merke hersker det ingen tvil om. Har du ikke opplevd denne hysterisk morsomme bergenseren er det på høy tid nå. Og for all del - se opp for kommende krumspring fra denne allsidige komikeren.

Showet varer omlag 75 minutter, ingen pause.

Sted: Dovregubbens hall

  • Last Updated: 02.11.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 1. februar 2019 19:00 20:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Marit Voldsæter - null i biologi
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad