Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken MOSS

Maroder

Overview

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart 21.00
ID: 18 år eller signert vergeskjema

marOder er en psykidelisk slowrocktrio med underfundige norske tekster der de tre bandmedlemmene trakterer alt fra gitar, orgel, synt, vokal, kor, klokkespill, perkusjon, trommer og basspedaler. Tidvis på en og samme gang. Maroder er en trio, men lyder som et helt orkester. Frontmann i marOder, Aslag Guttormsgaard, er en av nøkkelmedlemmene i Duplex Records og har i godt over 20 år inntatt norske konsert og festivalscener med en lang rekke ville, rå, morsomme og rare bandprosjekter.

«Det er ikke bare de musikalske raritetene som gjør at det å være på konsert med marOder, er en fryd. Dette er musikere som koser seg på scenen, som får publikum til å kose seg og serverer tekster som får selv salens mest alkoholiserte mann til å stoppe opp og tenke litt. Det er solide tekster, en sterk opptreden og ikke minst så mye morsomme lyder og instrumenter at det ikke helt kan forklares. Denne trioen må oppleves». Hiss!g.no

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

lø. 19. februar 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Maroder
Your Recently Viewed Pages